Projecten

Ik ben een echte duizendpoot en houd mij graag bezig met het organiseren en opzetten van projecten. Het liefste projecten waar ik kan laten zien welke mogelijkheden de technologie ons biedt in ons werk en dagelijks leven. Graag verbind ik mensen met verschillende expertises en knowhow tijdens een project zodat zij hun kennis en ervaringen kunnen delen waardoor anderen geïnspireerd zullen worden.

Digivaardig in de Zorg

In samenwerking met Marjolein Kock van Create-if, hebben we leermiddelen ontwikkeld voor het platform Digivaardig in de zorg. Op deze site vind je leermiddelen waarmee zorgverleners kunnen werken aan hun digitale vaardigheden. Zo kun je er leermiddelen vinden over TikTok, SnapChat, social media en cliënten en nog veel meer. Neem er eens een kijkje, het is zeer de moeite waard. Klik op de titel van dit tekstblok en je wordt er vanzelf naar toe geleid.

Serious game: ‘The Gate’

In 2020 hebben samen met jongeren voor jongeren een begin gemaakt met een serious game voor jongeren in de (crisis) opvang. Wat een gaaf project is dit, met veel betrokken collega’s, jongeren en geïnteresseerden hebben we de eerste ontwikkelfase afgerond. Nu zijn we druk bezig met het aanvragen van financiële ondersteuning om dit project door te kunnen ontwikkelen en af te kunnen ronden, zodat jongeren in de opvang deze game kunnen spelen en aldoende een start kunnen maken met hun hulpverleningstraject. Ben jij geïnteresseerd of ken je iemand waar dit bij zou kunnen passen? Mail ons, hier zijn we super blij mee! sabine@mediaeigenwijs.nl

Aan de slag met VR en Gamification

Tijdens dit Innovatielab gingen deelnemers zelf aan de slag met het ontwerpen van hun eigen idee in de vorm van VR of een Game.

mei 2019

Kennisevent LevelUp! gaming 

februari 2019

Innovatielab: ‘De kansen van Virtual Reality en Gamification’ 

september 2018