Inspiratiesessies en workshops

Ontdek wat de wereld van Virtual Reality kan betekenen!

Wil je geïnspireerd worden over VR, welke toepassingen er zijn en hoe kun je die in kunt zetten binnen jouw zorgorganisatie? Een VR toepassing over eetstoornissen, psychose of huislijk geweld. Op een laagdrempelige manier laat ik je kennis maken met de mogelijkheden van VR.
Klik hier voor de Fontys website waar een link staat naar het verslag van de presentatie. Zie link ‘Ontbijtsessie E-health en VR’

Welke apps en tools kun je inzetten tijdens de hulpverlening

Wist je dat er een boel apps en tools beschikbaar zijn die je in kunt zetten tijdens de begeleiding van een cliënt? Probeer deze apps eens in te zetten als middel om de doelen van je cliënt te behalen. Op die manier sluit je aan bij de leefwereld van de jongere en worden jullie allebei, al doende, mediawijzer.

Workshop of inspiratiesessie op maat?

Ook een workshop over social media voor medewerkers kan ik voor je organisatie verzorgen. Natuurlijk is elke organisatie anders en heeft ieder zo zijn eigen wensen. Ik ga graag met je in gesprek om te bekijken wat ik op maat voor je kan betekenen. Kunnen we gelijk kennismaken en praat een stuk makkelijker.